Product was successfully added to your shopping cart.

Super tonic apicol 400g

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Super Tonic Apicol - toate produsele stupului intr-un singur produs!

Conţinut:

Miere polifloră crudă, polen crud, tinctură de propolis, păstură, apilarnil, lăptişor dematcă. Greutate netă: 270 grame. Produsele stupului sunt in acelaşi timp alimente şi medicamente. Indiferent că vorbim demiere, lăptişor de matcă, păstură, polen sau propolis, hrana obţinută de către albine din natură, din flori, este incărcată de substanţe benefice pentru organism.

Miere din Poiana vă oferă un produs de excepţie: Super Tonic Apicol. Acesta contine miere,polen, propolis, apilarnil şi laptişor de matcă in concentraţii optime, fiind un adevarat tonic de sănătate şi energie pură. Acesta este un imunostimulator complet, din ingrediente 100%naturale, nemodificate.

Super Tonic Apicol de la Miere din Poiana nu conține grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari sau arome adăugate. Nu este indicat consumul de către persoanele care suferă de diabet. Super Tonic Apicol ne furnizează mineralele, vitaminele şi antioxidanţii necesari organismului, ne intăreşte sistemul imunitar, ne apără de virusuri, de bacterii şi de microbi, nefereşte de inflamaţii şi grăbeşte vindecarea rănilor şi leziunilor.

Mai mult, substanţele conţinute de acest produs unic ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv, a rinichilor şi a ficatului, precum şi a sistemului cardiac şi a circulaţiei sanguine, regland nivelul de colesterol,prevenind ateroscleroza şi intărind reţeaua vaselor capilare. Are efecte benefice şi asupra producţiei hormonale, evitand neplăcerile cauzate de menopauză sau de inflamarea prostatei.

De asemenea, combate infertilitatea, avand chiar un efect energizant şi afrodiziac. Aceste beneficii rezultă din cumulul proprietăţilor şi beneficiilor ingredientelor naturale din stup. Acest produs este util persoanelor cu o activitate care necesită un efort fizic şi psihic susţinut,cu un regim alimentar neglijat şi cu un sistem imunitar slăbit. Cu alte cuvinte, este ideal omului din zilele noastre.

Administrare: o lingura pe zi, dimineata cu 30 minute inainte de masa. Se recomanda o cura de minim 1 luna.

Precauţii: Acest produs nu inlocuieşte o alimentaţie echilibrată, nu este destinat pentru a diagnostica,trata, vindeca sau preveni orice boală.

Recomandăm un stil de viaţă bazat pe mişcare şi oalimentaţie sănătoasă. A nu se lăsa la indemana şi vederea copiilor. Nu este recomandat femeilor insărcinate şi celor care alăptează.

Depozitare: a se pastra in ambalajul original inchis ermetic intr-un loc uscat ! Produsul are un conţinut 100% natural, fără adaosuri de arome, coloranţi sau alţi aditivi deumplutură !

Observaţii: Informaţiile prezentate in material sunt publicate exclusiv in scop informativ, şi nu inlocuiesc sfaturile, recomandările sau prescripţiile medicului.

Inainte de achiziţionarea / administrarea oricărui superaliment sau produs naturist, vă sfătuim să consultaţi medicul dvs, (dacă suferiţi de vreo afecţiune medicală).

Disponibilitate: Nu este in stoc

Pret normal: 75,96 Lei

Special Price 72,16 Lei

  • Vizitatorii au mai cumparat