Product was successfully added to your shopping cart.

Hrisca bio 500g Lima

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Hirsca face parte din familia Polygonaceae, familie din care fac parte macrisul, rubarba, stevia creata, si se consuma atat plantele verzi (de 5-7 zile), cat si fructele, care sunt tari, asemanatoare cu semintele de floarea soarelui, dar mult mai mici ca dimensiune.

De cele mai multe ori se spune ca hrisca face parte din categoria cerealelor, ceea ce este total gresit. Insa calitatile sunt cu mult superioare fata de cele ale fainei de grau integrala. Astfel, contine mai putine glucide, nu contine gluten, este bogata in lisina (aminoacid esential), fier, seleniu, calciu si antioxidanti. naturopat.ro a aflat ca de-a lungul timpului s-au observat rezultate foarte bune in tratarea anumitor afectiuni, precum diabetul zaharat, ateroscleroza, bolile hepatice si de inima, hipertensiunea arteriala, diverse edeme, anemie si depresie.

Majoritatea boabelor de hrisca din magazinele clasice sunt prajite, lucru usor de observat prin culoarea maro inchis a boabelor. Boabele crude, neprajite, au o culoare mult deschisa, cu nuante deschise de verzui.

Se poate gati si ca si orezul, fierbeti timp de 15-20 de minute, adaugand 1 portie de boabe si 3 portii de apa. Sau puneti la inmuiat peste noapte, si se pot consuma asa fara preparare termica. Daca folositi semintele pentru germinat, in 5-8 zile veti avea frunzele de hrisca.

Produs certificat ecologic.

Tara de origine: Cehia.

Brand: Lima

Disponibilitate: In stoc

24,70 Lei

  • Vizitatorii au mai cumparat