L-V: 10-18 | 0730. 273.957 | CONTACT

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Confidentialitate

Politica de confidentialitate

www.naturopat.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe naturopat.ro, privind evolutia si starea comenzilor, livrare, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

www.naturopat.ro se obligă să protejeze confidenţialitatea vizitatorilor site-ului său. Niciun fel de informaţii cu caracter personal nu vor fi transmise către terţi, cu excepţia acelor terţi parteneri naturopat.ro care asigură buna funcţionare a acestui site.

În timpul procesului de înregistrare si creare cont, fiecare utilizator va dobândi un nume de utilizator şi o parolă. Fiecare utilizator este responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii parolei. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru modul de folosire al contului din site şi pentru orice consecinţă ar rezulta din utilizarea necorespunzătorare a acestuia sau de încălcarea Acordului de către acesta sau o alta persoana neutorizată.

În conformitate cu legea, putem dezvălui orice informaţie a ta ca User considerată necesară pentru a ne conforma cu prevederile legale, procesele legale şi cerinţe guvernamentale.

Pentru a preveni daune sau pierderi, putem dezvălui informaţia ta ca User când considerăm că această dezvăluire este necesară sau oportună pentru a preveni daune fizice sau pierderi financiare legate de activităţi sau suspiciuni de activităţi ilegale.

Informaţiile colectate de la dumneavoastră sunt foarte importante şi de aceea sunt confidenţiale. S.C. Net Business Consulting Srl nu oferă informaţiile colectate unor terţe persoane fără consimţământul dumneavoastră expres şi prealabil. Totuşi, putem furniza unor terţi informaţii de ordin general referitoare la vânzări, trafic în site, precum şi alte informaţii, însă aceste statistici nu vor conţine date cu caracter personal.

www.naturopat.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC Net Business Consulting  SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.naturopat.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (modificată şi completată) şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Net Business Consulting  SRL („www.naturopat.ro”) este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numarul ………………… www.naturopat.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Sunteţi de acord că ştergerea datelor personale ale dumneavoastră va fi urmată de ştergerea contului dumneavoastră din sistem şi de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de naturopat.ro.

www.naturopat.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.naturopat.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.naturopat.ro, se pot dezabona  utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Naturopat.ro primit prin e-mail.

Scopul colectării datelor este:

• Procesarea comenzilor generate pe site, livrare comenzi catre cumparatori

• Trimiterea de newslettere informative cu oferte sau campanii promotionale precum si trimiterea de stiri

• Verificarea vârstei minime permise pentru activarea contului, validarea comenzilor si procesarea lor

• Verificarea locaţiei geografice pentru a trimite livrarea coletelor cu produsele cumparate pe site

• Rapoarte statistice privind utilizatorii, trafic si preferinte de consum

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele operatorilor autorizati in acest sens iar www.naturopat.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@naturopat.ro.

Va asteptam cu drag in magazinul nostru online!